SSVMS

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Arapi češljaju Jat, stižu avioni, dug ostaje nama

El. pošta

alt

Poslovna dokumentacija Jat ervejza od utorka uveče je pod lupom čak tri stručna tima od 14 eksperata nacionalne avio-kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad koji će imati sastanke sa predstavnicima srpskog prevoznika u sredu i četvrtak, a, ako bude potrebe, i u petak. Jedan tim zadužen je za analizu prodaje, drugi za linije, a treći, najvažniji, u čijem je sastavu devet stručnjaka, „pročešljaće“ ukupno poslovanje. Naredne nedelje u Jat stiže još jedan tim iz Abu Dabija i očekuje se da će do 5. maja Etihad u potpunosti „skenirati“ srpsku nacionalnu avio-kompaniju. 

Stručnjaci Etihada imaju rok do sredine maja da urade detaljnu analizu, na osnovu koje će kompanija iz Abu Dabija dostaviti Vladi Srbije ponudu o strateškom partnerstvu. Ta ponuda trebalo bi da stigne u Nemanjinu 11 do kraja maja. Ukoliko se Etihad odluči da uđe u Jat, ponuda će sadržati sve detalje, šta je obaveza jedne, a šta druge strane, flota, broj zaposlenih, mreža linija, ugovori sa dobavljačima...
Inače, Jat je spremno dočekao kolege iz Etihada. Dokumentacija je pripremljena, kao i odgovori na sva do sada postavljena pitanja. I srpski prevoznik ima svoje timove koji su zaduženi za razgovore sa stručnjacima iz Abu Dabija. 
Poslednje ažurirano sreda, 24 april 2013 22:31  

Ponuda

Baner

Iz novina...

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Iz Beograda za Čikago direktno do kraja 2015.!

Izrada studije izvodljivosti o letu za SAD ugovorena je sa partnerim...
nedelja, 06 jul 2014 11:08
Arapi kupuju i Jat tehniku

Arapi kupuju i Jat tehniku

Pregovori između vlade Srbije i Etihada, nacionalne aviokompanije Ujedin...
nedelja, 08 decembar 2013 22:57
Sirovo meso kao plata

Sirovo meso kao plata

Hangari Jat Tehnike su centar bezbednosti aviona, kako nacionalne avioko...
nedelja, 08 decembar 2013 22:50


Pristupnica_banner


Blic vest!

Hogan je potvrdio da su zainteresovan za kupovinu "Jat tehnike".
- "Er Srbija" za sada ima svoju tehniku za linijsko održavanje. Gledamo i procenjujemo "Jat tehniku", videćemo da li će biti realizovano neko partnerstvo ili kupovina - kazao je Hogan.
 
20.06.2014.